Tuesday, August 10, 2010

Ahlan wasahlan ya Ramadhan!

Assalamualaikum!

Fuh..dah lama tak buka blog ni..had been very busy with work. Sibuk sampai adikku Imran masuk asrama pun tak tahu..mak aih..padahal duduk sebumbung!

Now, segala anasir yang 'menjauhkan' I dengan family telah ditolak tepi. Kepada readers kesayangans yang tertunggu-tunggu new entry tu..ampun maaf dipinta mensuci hening dosa setahun menghilang sekarang menjelang~ :p

Untuk Ramadhan ini, akan ku coba menghasilkan entry2 berinformasi untuk mengisi masa lapang anda di siang hari! Waah..since dah tak boleh makan kan..santapla blog I ni..hahah..

Ahlan wasahlan ya Ramadhan!
Mohon maaf kepada sesiapa sahaja yang ada terguris hati sepanjang perkenalan kita.
Semoga Ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan dan rejeki kepada kita..hihii..


p/s: Esok pagi sahur apa?

8 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

haha menu paling senang... makan nasi ngan telur goreng kicap je.. hehe...

Anonymous said...

salam LEZR

salam remdan to u 2.
bagus la kalau slalu update blog pasni sebab lunch time xde xtvt mkn.

semoga ibadah pose anda lebih berkat tahun ni dari tahun sebelum2 ni okeh!

balik keje tolong mak buat biskut raya byk2 ok. :p

~pembace senyap~

Liana Ezzana said...

Nana: Uish..kalau tambah ikan bilis goreng dengan cili padi..sedap tuh!

Anon: LEZR? Gila lama aku tinggalakn initial itu..guna masa zaman sekolah haha..happy ramadhan to u too!

LORD ZARA 札拉 said...

Selamat berpuasa buat kamu.
Menu sahur Zara macam selalunya (sarapan pagi) adalah semug nescafe.

Dan cukup tu je~

:)

Liana Ezzana said...

Zara: cukup? kalau I,no no no...
mesti at least ada milo n air kosong..kalau xde nasi pun ganti ngan oat or roti. heehee..

Shahrul Shaharuddin said...

Selamat menjalani ibadah puasa! =D

yours
SH

TotYati said...

selamat berpuasa juga.

mmg sangat lama menanti blog ini diupdate.

selamat kembali (^_^)

Kaunter Streamyx Acol said...

selamat menyambut bulan ramadhan
pendaftaran streamyx percuma di blog saya
streamyxacol.blogspot.com