Tuesday, November 2, 2010

Fresh!

Newly Grads..
(masa type ni teringat jesika simsen)
Photography students who just graduated from your diploma or degree.
DRB-HICOM Defence Technologies are looking for company photographer.
(kita kerja sini sekarang..*shy*)
yOU ARE INVITED TO SUBMIT YOUR RESUME TO
before 15 Nov 2010
tu je nak cakap
THANK YOU AND HAVE A NICE DAY!

12 comments:

Anonymous said...

akak im interested! can i?

Tuan Din said...

kalu takder diploma or degree tapi ada kemerer DSLR boleh submit tak?? hhehe

Liana Ezzana said...

anon: sure! just email me.

tuan din: saya dah utarakan dah soalan tu..tapi bos kami nak at least ada cert la..

@aSnA@ said...

klu degree in other field leh x??for example creative multimedia but interested in taking photo..

thank you..

Liana Ezzana said...

asna: u can always try..just email me your resume..if called for interview, impress the panel with your amazing portfolio.

thats how i went from building surveying degree to human resources :p

Please wak! said...

Semoga berjaya semuanya!Saya pun berminat

Anonymous said...

crita skit mcm mana from building..terus ke HR? mcm mana nk impress tu?..hehe

Eyriqazz said...

dah kije nak apply juga bleh?hik3..

Who The Hell is Hanis Zalikha

Anonymous said...

salam LEZR

ooo di DRB Hicom DefTech kamu ya. :p baru lagi ke keje situ?

papepun, keje le rajin2, tambah experience byk2!

~pesen~

ibunye ada buat kek ceklat tak dekat2 raya aji neh cik LEZR?

CouLeur de Chiqu3 said...

alamak ..nk try..but bru je tgk kt sini...ermm...

beL cLoud9 said...

liyana bila nk update?ur new pic, story n everything la.lama betol tgu liyana update.sian i.huhu

Anonymous said...

la ade iklan kn ke jawatan ni... xtau pn. hahahaha. thnx Allah. thanx deftech.