Monday, December 27, 2010

Hari ini birthday mama.

Hari ini birthday mama.

Adik-adik I biasalah, dah excited beli hadiah. Bila diorang beli, I pun taktau..tiba-tiba je.."Kekna, nak pinjam wrapping paper!" Pinjam weh, tak pernah pulak diorang pulangkan balik..wuuu~

I selalu bagi hadiah belated. Tapi few months ago dah terfikir-fikir nak bagi hadiah apa. Buntu. Bukan senang nak bagi hadiah kat mama ni. Kalau dia tak suka, memang dia tak suka la..peduli apa kan.

I dah nak masuk 24 tahun hidup bersama mama. Dah tahu dah. Dia tak suka birthday card. Dia tak suka mug. Dia tak suka spongecake. Dulu pernah belikan baju. Sekali tak muat. haha. Belikan selendang, salah colour. Beli camera, rosak. Kasut dia suka, tapi tak boleh buat suprise, sebab dia kena try. I ni jenis yang suka buat suprise. Jadi rasa tak best kalau orang tu kena try dulu. * Tah pape tah kan.*


Okay, so untuk tahun ni..dia ada sebut pasal birthday month at Redbox. Amboi.Amboi.Amboi. Pastu dah tau dah mesti pilih lagu Titiek Sandhora..ngahahahahah. So I was thinking, nak belanja karaoke at Redbox. Tapi kena ada share partner la..hahahah..belum mampu den nak sponsor sensorang..hehehe..

Hope she'll like it!

Happy Birthday!
Harap mama sihat, happy and dapat apa yang mama impikan.

Love,

Liana.

14 comments:

kakchik@ella said...

Untie wonder la whether she like the gift that i gave her last saturday? hope dia suka. hihi ..

Anisa Hang Tuah said...

happy birthday utk mama kamu
(:

peah @ peps said...

Happy Belated Birthday to your famous mama...:)

p/s: Cik Peah suker ur blog..nampak sangat ikhlas, humble and simple..walaupun family you sangat femes...

Berjaya Hills Resort, Bukit Tinggi, Pahang
Ice Room, Dataran Sunway, Kota Damansara

Fie said...

happy birthday puan nani..xD kirim salam dekat mak ek..:) and say to her, moga panjang umur, sihat selalu and setiasa dimurahkan rezeki...:)

nadiayaya said...

I rasa idea clbr8 birhday ur mom kat redbox mmg perfect sgt. Best spending time with family there, kareoke and dlicious buffet. Hari tu pun i clbr8 my mom birthday kat c2. Then buat suprised beli cake. Bila cake masuk je cepat2 pilih birthday song. Hahaha..it was funnn

redmerah said...

happy birthday anutie =)

Tuan Din said...

Happy birthday to Mama..
eh Mama korang...
hehehe

cham's said...

epi besday kak nani rostam :) moga kaya raya cepat & semakin jelita, amen.

mierafaziera said...

Happy bday kat kak nani!!!!

Woofer Storm said...

hpy brtdhy tuk mama anda,
moga dia pnjg umur dan murah rezeki,amin3

follow blog kamu tau^^

Fashionista said...

say hepi bday to ur mama...

http://letsmakeover2u.blogspot.com/

lily lotus said...

so sweet :)

Susu said...

Liana. Akak suka cara ko describe something. Just perfect. Ayat macam penulis novel yang santai dan mudah faham.

Tuan Din: Nak menggatal dengan Liana jugak eh? Siti Nurhaliza mana mao tarokkk?

Liana Ezzana said...

hahaahahah..

thanx all!